Bracli lingerie

Bracli lingerie met parels

Bracli is Hot!

Bracli is "hot" en niet voor niets is er in de media al veel aandacht aan deze exclusieve strings en bodystockings besteed.
Zowel Flair, HLN.be, het AD als NU.nl hebben al een artikel aan deze string met parels gewijd.

In één van de afleveringen van de serie van Sex and the City zien we dat Samantha door haar lover wordt verrast met een prachtige Bracli parelstring. Onlangs was de string ook nog te zien in een aflevering van Grey's Anatomy.

Bracli wordt inmiddels wereldwijd verkocht in toonaangevende lingeriewinkels zoals La Fayette in Parijs en La Petite Coquette in New York. De schrijvers van Sex and the City maakten bij La Petite Coquette kennis met Bracli en waren direct verkocht. Bracli heeft inmiddels geschiedenis geschreven en geldt als toonaangevend op het gebied van innovatieve lingerie ontwerpen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan een miljoen Bracli strings verkocht.

Bracli is onderscheidend, sexy en sensueel.

Luis Alvarez is de Spaanse ontwerper van de Bracli lingerielijn. Luis zocht naar een onderscheidend element in zijn lingerielijn en vond die in de toepassing van één of twee parelkettingen. De schitterende parelketting maakt van een Bracli string en body iets bijzonders. Het dragen van deze parelstring of body voelt dankzij de parelketting bijzonder sensueel en sexy. De ketting zorgt voor een subtiele stimulatie op de meest gevoelige plekjes. Bij de varianten met twee strengen parels levert dit ook extra genot voor de man op!

De officiële naam voor deze string is de Bracli parelstring. Deze naam komt van ‘bra’ (braga, Spaans voor slipje) en ‘cli’ (staat voor clitoris). 

De schitterende Bracli parel strings en bodystockings maken het dragen extra spannend tijdens bijvoorbeeld een romantisch diner of als je naar de film gaat. Alles wordt ineens anders als je deze lingerie draagt onder bijvoorbeeld een jurkje of rokje. Je draagt je een spannend geheim met je mee, het geheim van Bracli en alleen jij en je geliefde kennen het geheim.

Een mooie anekdote komt van de eigenaar van een lingerie boutique in een luxe hotel in New York. Gevraagd naar zijn resultaten en ervaringen met de verkoop van Bracli lingerie merkt hij op dat zijn klanten zeer tevreden zijn en hij ze vaak de volgende dag met een “big smile” terugziet.

Materialen

De parels die worden gebruikt voor de lingerie, worden geproduceerd volgens een eeuwenoude, extensieve methode. Ze worden gemaakt van natuurlijke parel essence. De essence wordt laagje voor laagje met de hand aangebracht. Daarna worden ze uitgehard en opgepoetst en aan zijden draden geregen. De parels zijn hierdoor gelijk qua formaat en kleur waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor de Bracli lingerie. Mallorca parels staan wereldwijd bekend als de allerbeste parels die met de hand worden gemaakt.

De lingerie wordt met de hand gemaakt waarbij gebruik is gemaakt van een hoge en luxe kwaliteit Frans kant. Het Franse kant bestaat uit 85% polyamide en 15% spandex. Door de stretch in het kant, zullen de items op de gevraagde plaatsen meegeven en dus perfect zitten. 

Nieuw: Bracli & G, Stimulatie van de G-Spot

Sinds kort heeft Bracli een nieuwe parelstring gelanceerd: Bracli & G

Bijzonder aan dit ontwerp is dat de parelketting nu aan de achterkant met een strikje losgemaakt kan worden. De parelketting heeft nu een extra spectaculaire functie:

Maak een knoopje in de parelketting. Breng de bundel in met één of twee vingers. Als de parelketting is ingebracht zijn er twee mogelijkheden:

- Masturbatie: met één of meer vingers, de parelketting stimuleert de G-spot en clitoris.
- Penetratie: idem, alleen worden de vingers dus vervangen door de penis.

Door de parelketting inwendig te dragen wordt de G-spot nu dus ook gestimuleerd en ervaart de man de sensaties van de parels nu nog intenser. Wauw!

 

Bekijk hieronder het informatiefilmpje:
 

 


Bracli verenigt elegantie, sensualiteit, luxe en subtiliteit. Ervaar het zelf en bekijk hier de volledige collectie online. Een prachtig exclusief cadeau voor jezelf of om te geven aan jouw geliefde. Try it and you will love it!

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

per pagina