Lelo Liv 2 vibrator review

Lelo Liv 2 vibrator review

Ik vind deze Lelo Liv niet alleen een sexy g-spot vibrator, maar hij werkt ook geweldig voor de stimulatie van de clitoris en een ideaal speeltje voor samen. Het gedeelte dat je inbrengt is gemaakt van hetzelfde lichaamsveilige siliconen materiaal dat volgens mij  op alle Lelo vibrators wordt gebruikt. De plek waar je de vibrator vasthoudt is gemaakt van hard ABS plastic, maar toch comfortabel in gebruik.

Het geweldige van deze update ten opzichte van zijn voorganger, is dat deze nu volledig waterproof is en ik nu ook lekker in bad kan genieten van de heerlijke sensaties.

Ik vind de Lelo Liv 2 vrij klein en slank ogend voor een G-spot vibrator, maar laat je niet misleiden. Hij lijkt dan wel vrij klein, zijn daden zijn juist groot. Het is een sterke vibrator en dat merk je direct. Ik kan bij de Lelo Liv vibrator kiezen uit maar liefst 8 verschillende instellingen met elk ook nog eens 5 verschillende pulsatiekeuzes. Dat vind ik eigenlijk wel een beetje veel van het goede, maar ja dat is mijn persoonlijke mening.

Groot voordeel is dat zelfs ik deze Lelo Liv 2 vibrator goed kan bedienen met de wat Lelo de 4-padsknop noemt. Ook is hij nog eens fluisterstil ongelofelijk zelfs in de hoogste stand hoor je hem bijna niet. Ik merk dat het opladen heel snel gaat en volgens het boekje kun je hem dan 4 uur gebruiken. Ik maak de Lelo Liv 2 schoon met een speciale toyreiniger, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een beetje zeep en lauw water kunt gebruiken.

Deze fijne vibrator koop je hier vertrouwd in de Lelo winkel of bij ExclusiveSecrets. Jouw bestelling wordt altijd gratis en discreet thuisbezorgd.Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina