Review Lelo Lyla vibrator

Review Lelo Lyla vibrator

Exclusive Secrets heeft een zeer uitgebreid aanbod in vibrators. Een compleet overzicht met alle modellen vind je hier.

Als Lelo weer eens een nieuwe spannende vibrator lijn uitbrengt dan ben ik de eerste om het uit te proberen. De Lelo Lyla en Tiani zijn wel heel bijzondere en spannende vibrators, al was het alleen al om het feit dat deze zijn voorzien van een draadloze afstandbediening. Zoals Lelo zelf zegt voorzien van wat ze zo mooi noemen de Insignia SenseMotion technologie. Volgens Lelo heel bijzonder en vooruitstrevend voor mij alleen maar interessant als het systeem goed werkt.

Deze lelo Lyla en Tiani zijn waterproof en dat biedt alweer heel veel extra spannende mogelijkheden. De afstandsbediening kun je bedienen door een lichte beweging van je hand of je pols. Je hoeft dus niet meer naar die knopjes te zoeken laat staan dat je nog weet welk effect elk knopje ook al weer heeft. Schudden, kantelen of simpelweg de afstandsbediening omdraaien heeft onmiddellijk effect op de trillingen en de vibratiepatronen. Echt superhandig. Zeker als je ook nog eens merkt dat de afstandsbediening zelf ook trilt, handig zo kan je gelijk voelen wat het effect is van je bewegingen. Maar wees gerust als je dat niet zo handig vindt dan schakel je dat gewoon uit.

Lelo heeft uiteindelijk drie nieuwe varianten uitgebracht, allen even mooi en stijlvol en alledrie waterdicht en voorzien van afstandsbediening. De Lelo tiani is speciaal voor vrouwen ontworpen en die doe je in tijdens het vrijen. De Lelo Oden is speciaal voor mannen ontworpen.

Mijn keuze viel op de Lelo Lyla. Die vind ik wel heel spannend. Een vibrator ontworpen in een ei-vorm die je uitwendig kunt gebruiken maar ook kunt inbrengen. Samen met de afstandsbediening kun je het erg spannend maken zowel solo als samen met je vriend of vriendin.

Toen mijn Lyla kwam, was ik heel benieuwd wat ik aan zou treffen. De foto’s beloven veel maar zien doet pas geloven. En ik werd aangenaam verrast Lelo heeft weer eens voor een prachtige verpakking gezorgd. Deze vibrator is werkelijk verpakt als een nieuw gadget, het lijkt wel of je jouw eerste iPhone uitpakt. Eerst maar even opladen voor de zekerheid en dan ook gelijk maar even de gebruiksaanwijzing lezen, en kijken hoe de afstandsbediening werkt, toch eigenlijk wel altijd zo handig.

De Lyla heeft twee vibratie standen die zoals gezegd worden bediend door simpelweg het verplaatsen van de draadloze controller. Daarnaast heb je 6 extra instellingen. Dit zorgt voor een enorme hoeveelheid variatie in de sensaties die jouw Lyla vibrator kan bieden en ik zou verbaasd zijn als er iemand is die niet de juiste stand kan vinden. Wat ik ook zo handig vind is dat je de trillingen die je voelt van de stimulator dezelfde zijn als die van de afstandsbediening, alleen stiller. Daardoor wordt het een heel bijzonder speeltje immers degene die de knoppen bedient voelt direct wat het effect is. Niet alleen vind ik het een heerlijk sexspeeltje om samen met mijn vriend te gebruiken maar deze Lyla is ook super voor solo gebruik.

Samengevat kan ik niet anders zeggen dan dat deze Lelo Lyla niet alleen een juweeltje is om te zien maar ook nog eens een Multi-inzetbaar sexspeeltje. Deze is vele malen beter, krachtiger en mooier dan al die andere “bullet” vibrators. Natuurlijk de Lyla is niet de goedkoopste maar wel de beste. Je kunt je geld verspillen aan een goedkoper speeltje maar zoek je kwaliteit spaar dan gewoon even door en koop deze Lelo Lyla om heel lang van te genieten alleen of samen.

De Lelo Lyla is hier te koop bij Exclusive Secrets of bij de Lelo vibrator winkel

In deze uitgebreide instructie video wordt duidelijk uitgelegd hoe de Lelo Lyla werkt met de afstandsbediening.

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina