Review Lelo Siri vibrator

Lelo Siri Vibrator review

Lelo, is 's werelds toonaangevende ontwerper van intieme lifestyle producten. Onlangs heeft Lelo de krachtige en verleidelijke Siri vibrator geïntroduceerd. 

Deze Siri vibrator combineert de kracht van de sterkste motor die Lelo ooit heeft gemaakt met fluisterstille trillingen. De Lelo Siri heeft zes 
unieke vibratie modes en het gebruik daar van loopt via een user interface met vier knoppen.Siri is ook de meest krachtige, oplaadbare stimulator op de markt van vandaag, altijd bij de hand voor een extra sexy stimulatie, wanneer je maar wilt. 

Kunstzinnig ontworpen voor de clitoris zorgt de Siri vibrator met haar krachtige motor voor spannende en gerichte trillingen. Deze zijn 
aangestuurd door een intelligente microprocessor die de prestatie in zes verschillende stimulatiestanden vertaald. Tegelijkertijd genereert SIRIS ergonomisch geronde vorm een bijna stille gezoem. De Lelo Siri vibrator is in een mooie en elegante design verkrijgbaar in drie kleuren - paars, donker rood en roze.


Onze klanten zijn zeer enthousiast over de verschillende niveaus van stimulatie en met deze Lelo Siri hebben we een externe stimulator ontwikkeld met een ongekende kracht zegt Lelo sales manager Donna Faro. 

Net als bij alle Lelo-producten is ook de SIRI vibrator gemaakt van lichaam-vriendelijk, FDA goedgekeurde materialen- ftalaat siliconen en PC-ABS. Het wordt geleverd met een oplaadbare Li-ION batterij.  De Lelo Siri vibrator heeft een intuïtieve gebruikersinterface waarmee de trillingen van zacht tot intens kunnen worden gevarieerd. 

SIRI wordt standaard geleverd met de 1-jarige LELO garantie met een gegarandeerde kwaliteit van de productie.

Koop hier die superkrachtige Lelo Siri vibrator bij ExclusiveSecrets of in onze Lelo winkel. Jouw bestelling wordt altijd discreet thuisbezorgd en natuurlijk betaal je bij ons geen verzendkosten

 Er komen geen producten overeen met de selectie.