Review Lelo Soraya vibrator

Lelo Soraya Vibrator review

Exclusive Secrets heeft een zeer uitgebreid aanbod in vibrators. Een compleet overzicht met alle modellen vind je hier.

Op dit moment heb ik heel wat speelgoedjes in mijn speelvakje. Mijn allereerste vibrator was een Rabbit vibrator. Die heb ik helemaal versleten. Mijn meest geliefde is de We Vibe2 en mijn super formaat super aangedreven bullet vibe. Maar nu wil ik je graag laten kennismaken met de nieuwe liefde in mijn leven… De Lelo Soraya 

Na al een tijdje verschillende tarzan vibrators te hebben geprobeerd, kwam ik bijna tot de conclusie dat er maar weinig vibrators zijn die werken zoals de gewone tarzan vibrator. Velen hebben geprobeerd om opnieuw de tarzan vibrator uit te vinden, maar er zijn geen universele winnaars, .. 'Til now. 

Met de introductie van de Soraya Lelo is naar mijn mening de Soraya de eerste succesvolle 2e Generatie tarzan vibrators, en zal de Soraya Lelo een plek bezorgen in de Wall of Fame van de Vibrators zoals de We Vibe, de Hitachi staaf en natuurlijk de beruchte oeroude Tarzan vibrator.

Het panel van de Volkrant is ook zeer enthousiast over de Soraya, want deze is door het panel als best getest! In de zaterdageditie van 26 januari 2013 kwam de Lelo Soraya veruit als beste uit de bus!

Bekijk hieronder de recensie uit de Volkskrant:

Ik ben er zeker van dat in de toekomst meer merken zullen proberen de Soraya vibrator te kopieren maar ik betwijfel of enig ander bedrijf qua design en seksueel genot in de buurt van dit speelgoed komt.

Belangrijke informatie 
Materiaal: Silicone en metallic ABS Plastic 

Vermogen: oplaadbaar waardoor u 4 uur van het gebruik per oplaadbeurt 

Grootte: 9 cm lang. 

Kleuren: Deep Rose, Zwart en Kersrood.

Trillingsniveaus & Patterns: Er zijn 8 verschillende patronen die allemaal hebben 10 
verschillende niveaus van intensiteit hebben. 

Bedieningselementen: 3 intuïtief  en makkelijk in te stellen op het niveau van de gewenste intensiteit. Ook handig net als de andere Lelo vibrators heeft ook deze Lelo Soraya een reis lock-functie zodat de vibrator niet ineens in de koffer begint te trillen

Andere info: 
100% waterdicht 
Dubbele motoren gelegen in de as

Gedekt door een 1 jaar garantie
Mooie verpakking geschikt voor opslag 
Zwart / Wit satijnen opbergzakje 
Dit speelgoed komt volledig opgeladen en klaar voor gebruik. 


Conclusie: 
Ik hou niet van de naad tussen de siliconen en plastic, maar het is echt een kleine klacht. Ik zou ook graag  afzonderlijk de twee motoren willen kunnen regelen, maar dat zou waarschijnlijk extra knoppen en een meer complexe programmering betekenen. De Lelo Soray is een superfijne tarzan vibrator waar ik al veel plezier van heb gehad.

Deze geweldige Lelo Soraya vibrator koop je hier vertrouwd online bij Exclusive Secrets of hier in onze Lelo winkel. Jouw bestelling wordt altijd discreet thuisbezorgd en vanzelfsprekend betaal je bij ons geen verzendkosten.

Hieronder vind je een sfeer video van de isigna collectie van Lelo's soraya, alia en Isla vibrators

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina