Review we-vibe 4 vibrator

Review we-vibe 4 vibrator

De we-vibe 4 is een super fijn sexspeeltje. Toen ik las dat je deze bijzondere vibrator samen kunt gebruiken, was ik direct geinteresseerd. Ik heb veel over de wevibe gelezen en de meeste reacties zijn alleen maar heel positief. Toen ik de we-vibe thuis bezorgd kreeg dacht ik dat wij hem direct konden gebruiken, maar dat viel even tegen. Je moet hem eerst opladen voordat je de vibrator kunt gebruiken.

Volgens de bijgeleverde beschrijving moet je de we-vibe 4 eerst 6 uur opladen maar dat duurde mij te lang. Ook na 2 uur laden werkte hij bij ons al prima. Wel is het verstandig om eerst de gebruiksaanwijzing te lezen en goed naar de tekeningen te kijken, want het gaatje waar de stekker van de oplader in moet is wel even zoeken. Uiteindelijk is het gelukt en kon het grote genieten beginnen. Je kunt de snelheid en intensiteit regelen met de meegeleverde afstandsbediening.

Voor ons is het een absolute blijver en maken wij er regelmatig gebruik van. Ik kan de we-vibe 4 van harte aanbevelen. Hij is er in twee kleuren, maar ik vind de roze het mooiste.

Hier vind je de instructie en informatievideo van de we-vibe 2.

 


Exclusive Secrets heeft voor jou beide twee kleuren in haar collectie. Kijk hier voor de complete collectie van we-vibe. Jouw We-Vibe 4 vibrator wordt discreet thuisbezorgd en je betaalt geen verzendkosten. Scheelt toch mooi weer €4,95.

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

per pagina