Vibrator kopen

Aandachtspunten voor het kopen van een vibrator

Ben je van plan om een vibrator aan te schaffen en heb je er nog nooit eerder één gekocht? Of heb je er wel eens één gekocht en wil je jouw collectie uitbreiden of updaten? Hier vind je belangrijke aandachtspunten voor het aanschaffen van een stimulator. Ook worden hier de verschillende soorten en modellen besproken om u te helpen bij het maken van uw keuze.

Waar let je op bij de aanschaf?

Voordat je een vibrator gaat kopen, is het verstandig om bij jezelf na te gaan aan welke eisen en wensen jouw speeltje moet voldoen. We hebben een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet:

- Welke plekjes rondom het vaginale gebied wil je stimuleren? Wil je bijvoorbeeld alleen het inwendige van je vagina stimuleren, moet de clitoris gestimuleerd worden of juist beide tegelijk? Of ben je op zoek naar een model die de G-spot stimuleert?

- Hou je van intense trillingen of mag het wel wat minder krachtig?

- Wil je jouw vibrator ook onder de douche of in bad gebruiken? Met andere woorden, moet deze waterdicht zijn of niet?

- Wil je een klein bedrag uitgeven of mag de vibrator ook kwalitatief wat beter zijn?

- Het opladen: ben je op zoek naar een variant via het lichtnet is op te laden of koop je liever een stimulator die werkt op batterijen? Of kies je liever voor een model dat via de USB-poort van de computer is op te laden?

- Kijk in de productomschrijving ook altijd even naar de geluidsinformatie, maakt de stimulator veel lawaai of is hij juist fluisterstil?

- Wil je de vibrator alleen solo gebruiken of misschien ook samen met een partner?

- Ten slotte het formaat van de stimulator. Vibrators zijn er gelukkig in allerlei soorten en maten. Ben je op zoek naar een bescheiden model of mag het wel wat groter? Koop je er voor het eerst eentje? Kies dan niet gelijk voor de grootste.

De verschillende modellen

Voordat je een vibrator aan gaat schaffen, is het wellicht ook interessant om eens te kijken welke modellen vibrators er zijn te verkrijgen.

Klassieke model

Deze vibrators zijn bedoeld voor inwendig gebruik. Door de trillingen wordt de vagina van binnen gestimuleerd. De Lelo Iris is een prachtig voorbeeld van dit model.

Clitoris vibrator

De meeste vrouwen krijgen alleen een orgasme door het stimuleren van de clitoris. Deze vibrators zijn speciaal ontworpen om de clitoris te stimuleren. De Lelo Lily is een kwalitatief hoogstaande vibrator speciaal ontwikkeld voor stimulatie van de clitoris.

Tarzan of rabbit vibrator

Deze tarzan vibrator, of ook wel rabbit vibrator genoemd, is beroemd gemaakt door de tv serie Sex and the City. Dit model stimuleert tegelijkertijd zowel het inwendige van de vagina als de clitoris. Dit is dus dubbel genieten! De Lelo Soraya is een parel onder de rabbit vibrators, maar is wel een investering. De tarzan vibrator Fonzie is daarom een heel goed en goedkoper alternatief. Twijfel je nog? Bekijk dan hier het tv fragment uit Sex and the City.

Vibrator voor samen

Deze vibrator is bedoeld om samen als koppel van te genieten. De vrouw brengt deze vibrator in en de vibrator biedt jullie beiden tijdens het vrijen een extra sensatie door de intense vibraties. De We-Vibe 3 is zo'n sensationele duo vibrator en geeft een hele nieuwe dimensie aan het vrijen. Of neem de Lyla 2 tril ei vibrator, deze ei vibrator wordt door de vrouw ingebracht en kan worden bediend door de partner door middel van de afstandsbediening en zorgt voor vele spannende avontuurtjes.

G-spot vibrator

De G-spot vibrator is zoals de naam dus al zegt, speciaal bedoeld voor de stimulatie van de G-spot. Dit speciale plekje zit zo'n 3 tot 5 cm aan de bovenkant en binnenkant van de vagina en zorgt bij sommige vrouwen voor heel veel genot. Als je van plan bent om zo'n vibrator te kopen, dan is de Lelo Gigi misschien iets voor jou.

Wand massager Hitachi vibrator

Deze wand massager kan worden gebruikt om lichaamsdelen heerlijk te masseren, maar kan ook uitstekend worden gebruikt als seksspeeltje. De Fairy Magic Wand Massager is een zeer gewilde en populaire wand massager.

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina