We-Vibe 2 informatie en review

We-Vibe 2 alle informatie en review

De We-Vibe vibrator is wereldwijd de meest populaire oplaadbare vibrator voor koppels. Sinds de lancering is de We-Vibe vibrator al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Exclusive Secrets was de eerste webwinkel die de We-Vibe in Nederland heeft geïntroduceerd.

Frederiek spotte dit fantastische sexspeeltje in Parijs en zag direct waarom de We-Vibe een bestseller zou worden. Nog niet eerder is er een sexspeeltje ontworpen die zo geschikt is om zowel alleen als samen tijdens de seks met je partner van te genieten. Ontwerpen Bruce Murison kwam op het idee van de We-Vibe vibrator omdat hij zich afvroeg of het mogelijk was een vibrator te ontwikkelen die gelijktijdig zowel de man als de vrouw zou kunnen stimuleren terwijl ze vrijen. Ook zou het sexspeeltje tijdens de sex goed op zijn plaats moeten blijven.

Er was al wel wat aanbod op de markt maar deze producten waren slecht ontworpen en gemaakt van slechte en goedkope materialen. Bruce vond dat het beter kon en dat is meer dan gelukt kunnen we nu vaststellen. Bruce en Melody hadden een missie. Zij stichtten de Standaard Innovatie Corporation en hebben zich toegelegd op de ontwikkeling van veilige, hoogwaardige, eco-vriendelijke seksspeeltjes voor koppels. Na jaren van experimenteren en uittesten is uiteindelijk de huidige We-Vibe ontstaan, deze is later vervangen door de verbeterde versie de We-Vibe 2.

Het resultaat mag er zijn en is direct gepatenteerd. De We-Vibe 2 vibrator heeft de ideale C-vorm. Tussen de twee vibrerende uiteinden is en flexibele verbinding gemaakt die er voor zorgt dat de We-Vibe perfect op zijn plaats blijft. De We-Vibe vibrator is voldoende flexibel en slank gemaakt om op zijn plaats te blijven als de penis mee naar binnen schuift. De We-Vibe is al nu al in meer dan 50 landen te koop via duizenden (online) winkels.

 We-Vibe 2 Specificaties

 -zachte, flexibele, comfortabele silicone materialen
- lichaam veilig en milieuvriendelijk
- Krachtige vibe, fluisterstil
- Oplaadbare batterij
- 2 uur werkend op een enkele lading
- 2 maand standby tijd
- Gebruik in combinatie met glijmiddel op waterbasis
- Waterbestendig
- Gemakkelijk te reinigen met water en zeep
- Enkele drukknopbediening
- Negen spannende vibratiemodi
- Compact en discreet
- Maten 80 x 28 x 18 mm

De We-Vibe 2 vibrator beschikt over twee fluisterstille vibrerende pads die tegelijkertijd de g-spot als de clitoris stimuleren. Dankzij de krachtige trillingen en pulsen resoneert jouw hele bekken wat ook wel “Harmonic Throbbing” wordt genoemd. Dit geeft een zeer prettig gevoel. Niet alleen de gspot en clitoris worden gestimuleerd, als jouw partner gelijktijdig bij jou naar binnenkomt dan geniet ook hij van de geweldige vibraties van de We-Vibe vibrator. De We-Vibe is gemaakt van lichaamsveilig en milieuvriendelijke silicone. Hij is ingekapseld in lood-vrij, ftalaat-vrij, 100% medische kwaliteit siliconen platina en vervaardigd volgens de strenge gezondheids-en veiligheid eisen die gelden voor consumentenproducten.

 Hoe gebruik je de We-Vibe?

Het plaatje hieronder geeft aan op welke manier je samen met je partner de We-Vibe 2 vibrator kunt gebruiken.

 We-vibe 2 vibrator gebruikstekening

 

We-Vibe 2 review en instructie video

Lees hier de review van de We-Vibe 2 vibrator. Bekijk de review.

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina