We-Vibe Vibrator

We-Vibe vibrator

Exclusive Secrets introduceert de We-Vibe 4 vibrator, nu nog krachtiger, intenser en een perfecte pasvorm. Waterdicht en nu met een handige afstandsbediening, meer functies en meer plezier.

De ontwerpers van de meest populaire vibrator de We-Vibe, Bruce en Melody hadden een missie. Zij stichtten de Standaard Innovatie Corporation en hebben zich toegelegd op de ontwikkeling van veilige, hoogwaardige, eco-vriendelijke  en lichaamsveilige seksspeeltjes. Na jaren van experimenteren en uittesten is uiteindelijk de huidige We-Vibe  ontstaan, deze is later vervangen door de verbeterde versie de We-Vibe 2

De We-Vibe 2 vibrator is wereldwijd de meest populaire oplaadbare vibrator voor koppels. Sinds de lancering is de We-Vibe vibrator al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Exclusive Secrets was de eerste webwinkel die de We-Vibe in Nederland heeft geïntroduceerd.

Frederiek spotte dit fantastische sexspeeltje in Parijs en zag direct waarom de We-Vibe een bestseller zou worden. Nog niet eerder is er een sexspeeltje ontworpen die zo geschikt is om zowel alleen als samen tijdens de seks met je partner van te genieten. Deze revolutionaire We-Vibe kent nu dus een nieuwe opvolger de We-Vibe 4 vibrator.

Nieuw de We-Vibe Tango, Salsa en Touch 

Bruce en Melody zijn na de zeer succesvolle introductie van de We-Vibe vibrator verder gegaan met de ontwikkeling van nog veel meer exclusieve luxe sexspeeltjes. De nieuwe We-Vibe Tango (vormgegeven in een onopvallende lipstick format), de Salsa en de We-Vibe Touch zijn de nieuwste zeer veelbelovende introducties van de makers van de We-Vibe. Je koopt deze prachtig vormgegeven krachtige vibrators hier online bij Exclusive Secrets. Snelle, discrete levering en vanzelfsprekend worden deze vibrators gratis thuis bezorgd.

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

per pagina