Je Joue Mimi Soft Lila

Je Joue

Schrijf de eerste review van dit product

€ 79,95
Prijzen incl. 21% BTW.
Share |
Je Joue Mimi Soft Lila
  • Je Joue Mimi soft lilac
  • Je Joue Mimi Soft Lila clitoris vibrator
  • Je Joue Mimi Soft Lila massager


Productbeschrijving

Deze Mimi is klein, elegant en stil en is daardoor heel fijn om samen te gebruiken. De mogelijkheden van deze vibrator zijn eindeloos. Van lichaamsmassages tot sensuele stimulatie tijdens het beminnen.Maar laat u niet op het verkeerde been zetten door het kleine formaat van deze vibrator. Deze Mimi is een echte krachtpatser.
Deze Mimi heeft toevoeging van een extra laag van lichaamsveilige siliconen dat het nieuwe product zijn zachte aanraking geeft. Mimi Soft komt met een satijnen blinddoek in de verpakking om het tastzintuig te verbeteren.
In de Mimi zit namelijk een heel krachtig motortje verstopt. Mimi heeft 5 verschillende vibratie niveaus waarbij het laagste niveau al verrassend sterk is. Daarnaast heeft Mimi nog 5 verschillende pulserende trilprogramma’s.
Deze Mimi is dus perfect voor solo-gebruik, ook voor dames die van wat krachtiger en sterkere vibraties houden.
De Mimi is het best te vergelijken met de Siri. Naast het verschil in vormgeving (en smaken verschillen) is deze Mimi wat krachtiger dan de Siri.
Mimi is gemaakt van hoogwaardige en zachte siliconen, is 100% waterdicht en hierdoor ook in bad of onder de douche te gebruiken. Ze is oplaadbaar met een handig magnetische laadsnoertje en eenvoudige bediening.
Direct uit voorraad leverbaar.

Extra informatie

Manufacturer Je Joue
Bijzonderheden Nee