LELO

Lelo luxe vibrators

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 15 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 15 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
De vibrators van het Zweedse merk Lelo staan bekend als kwalitatief hoogstaande luxe stijlvolle vibrators. Lelo is in 2003 begonnen als een idee van drie vrienden die op zoek waren naar een cadeau voor de verjaardag van hun vrouw. Een vrouw die alles al heeft.

De heren besloten een sexspeeltje aan te schaffen maar in heel Zweden was geen sex speeltje te vinden die paste bij hun gevoel voor esthetiek, design en kwaliteit. De ontwerpen en engineering van de Lelo vibrators zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

Goede voorbeelden van waar Lelo voor staat zijn de Lelo Elise 2, Lelo Gigi 2, Mona, Iris en Liv 2. Ook de nieuwe lijn die is ingezet met de Lelo Soraya, Tara en Ida getuigen weer van gevoel voor stijl en klasse. Onlangs heeft Lelo haar collectie vibrators uitgebreid met massagekaarsen en massage olie, zweepjes en blindfolds.

De complete Lelo collectie vind je hier bij Exclusive Secrets of in de speciale Lelo winkel van Exclusive Secrets www.lelo-vibrators.nl. Lelo heeft vibrators voor de vrouw en voor de man.

Hieronder vind je een sfeer video van de nieuwste Insigna collectie waterdichte vibrators van Lelo zoals de Lelo Soraya vibrator, de Alia en de Isla vibrator.