Lelo Tor II cock ring vibrator Groen

LELO

Schrijf de eerste review van dit product

€ 119,95
Prijzen incl. 21% BTW.
Share |
lelo tor II cock ring vibrator groen
  • lelo tor II cock ring vibrator groen
  • lelo tor II cock ring vibrator groen plat
  • lelo tor II cock ring vibrator groen accessoires
  • lelo tor II cock ring vibrator groen verpakking


U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Lelo Toy Cleaner

Lelo Toy Cleaner

€ 10,95
     

Productbeschrijving

Lelo Tor II cock ring vibrator Groen


De Lelo Tor is een fantastisch mooi sexspeeltje speciaal ontwikkeld voor de man en bedoeld om samen tijdens de sex van de intense trillingen te genieten.  De eerste Tor penisvibrator was al een premium sexspeeltje maar Lelo is met de Tor II nog een stapje verder gegaan en dit is de eerste waterdichte en oplaadbare ring voor koppels.


Krachtige en langdurige erectie.


Dankzij de flexibele ring die altijd past krijgt jouw partner een sterkere en langduriger erectie en tegelijkertijd stimuleert hij tijdens het vrijen jouw clitoris


De Lelo Tor 2 biedt 100% meer en krachtigere vibraties dan elk product in zijn soort. De Zweedse ontwerpers hebben de prestaties nog verder verbeterd. Het volledig waterdichte ontwerp beschikt ook over een gemakkelijk te gebruiken control interface en 6 stimulatiestanden. Daarmee vind je gegarandeerd altijd de voor jullie meest prettige en opwindende vibratiestand.


Zoals altijd bij Lelo, wordt elke Tor II geleverd in een mooie geschenkdoos met satijnen opbergzakje en een volledige garantie van een jaar.

Extra informatie

Manufacturer LELO
Bijzonderheden Nee