Fairy Magic Wand vibrators

Hier vind je informatie over de Fairy Magic Wand vibrator

De krachtigste vibrator ter wereld dat is de Fairy massage wand vibrator. Deze vibrator is een traploos instelbare massager en sluit je met de stekker aan op het lichtnet. Door deze directe aansluiting ben je verzekerd van een zeer krachtige eindeloze vibratie, zoals je deze bij geen enkele andere vibrator zult ervaren.

Deze bijzondere vibrators onderscheiden zich met hun ronde en flexibele kop die garant staat voor onvoorstelbare krachtige vibraties. Daarmee is de Fairy niet alleen geschikt om jezelf of je partner naar een adembenemend hoogtepunt te brengen, maar de massager kan ook gebruikt worden voor een intensieve massage van andere lichaamsdelen, zoals bijvoorbeeld nek en schouders.

Dit type vibrator ook wel Hitachi Magic wand genoemd is zeer populair geworden sinds de sexuologe Betty Dodson deze uiterst krachtige en doeltreffende vibrator gebruikte voor vrouwen die bij haar cursussen en trainingen volgen op het gebied van de zelfontdekking van de sexualiteit. Heb je moeite met klaarkomen dan is deze vibrator het ideale hulpmiddel.

Zomaar een paar quotes van gebruikers over de Fairy Magic Wand vibrator:

  • Nou je wilt het niet weten wat mij overkwam, ik werd er helemaal gek van, gelukkig had mijn vriend het in de gaten en stopte er mee, want wat was dat lekker, nog lekkerder dan de Swan of een trileitje. Alleen al het idee, was heerlijk daarna, ik werd er heel erg geil en opgewonden van

 

  • De Fairy is zeker wel een goede en buitengewoon krachtige vibrator. Hoe de oplaadbare is kan ik niet zeggen, maar de beide varianten op 220V (de oorspronkelijke modellen dus) zijn absoluut super. En met een passend hulpstukje nog een overtreffende trap.

 

  • Ik kon vroeger echt echt echt heel lastig klaarkomen, maar met de Magic Wand gaat het als een zonnetje

 

  • Wij hebben ook de oplaadbare een heerlijk krachtig ding

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.