Tarzan vibrator FeelzToys Fonzie Paars

Schrijf de eerste review van dit product

€ 29,95
Prijzen incl. 21% BTW.
Share |

Snel overzicht

Tarzan vibrator FeelzToys Fonzie Paars


Krachtige en ultra stille g-spot en clitoris Tarzan vibrator. Gemaakt van lichaamsveilige materialen. Lees hieronder alles over deze prachtige Tarzan vibrator.


Meer info »
tarzan vibrator feelztoys fonzie blauw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Glijmiddel op waterbasis van Pink

Glijmiddel op waterbasis van Pink

€ 11,95
Lelo Toy Cleaner

Lelo Toy Cleaner

€ 10,95
   

Productbeschrijving

Tarzan Vibrator FeelzToys Fonzie Paars


Deze kwalitatief zeer goede Tarzan vibrator is speciaal ontworpen voor stimulatie van de G-spot en de clitoris. De vibrator is niet alleen krachtig maar ook nog eens uiterst stil. Je kunt kiezen uit maar liefst zeven krachtige trilstanden. De Tarzan vibrator is waterproof en reukloos. De toegepaste materialen zijn 100% platinum siliconen van een medische kwaliteit. De toegepaste materialen zijn lichaamsveilig en de meest veilige en geschikte materialen die in erotische producten kunnen worden toegepast. 


De toegepaste silicone materialen voelen net zo zacht aan als je eigen huid, komen snel op temperatuur en houden de warmte lang vast. Daarnaast is het materiaal geurloos, smaakloos, niet poreus, hypoallergeen en weekmakervrij. Je maakt deze FeelzToys Tarzan vibrator eenvoudig schoon met lauw water en een milde zeep.


De producten van FeelzToys zijn de meest innovatieve, duurzame en veilige erotische producten die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle FeelzToys Tarzan vibrators zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de RoHS richtlijnen.Kleur: Paars
Diameter: 3.5 cm, totale lengte: 16 cm.
Werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen)

Gebruik FeelzToys producten desgewenst in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Gebruik geen glijmiddel op silicone basis.

Extra informatie

Manufacturer Nee
Bijzonderheden Nee