Vaginale balletjes van Feelz toys Desi love balls roze

Schrijf de eerste review van dit product

€ 14,95
Prijzen incl. 21% BTW.
Share |
Desi love ballsroze

Productbeschrijving

Vaginale Balletjes van Feelz Toys


De filosofie van Feelz toys is gebaseerd op de uitgangspunten dat sex toys innovatief, duurzaam en veilig moeten zijn. Alle producten van dit merk zijn CE gecertificeerd en gemaakt van 100% silicone. Silicone materialen voelen zacht aan op de huid en nemen snel de lichaamstemperatuur over. De silicone materialen zijn weekmakervrij, geurloos, smaakloos, hypoallergeen en heel eenvoudig met zeep en lauw water te reinigen.
Deze zeer stijlvolle, maar ook goede en lekkere vaginaal stimulerende balletjes zorgen voor een sterke stimulatie. De balletjes zijn zacht afgerond en gemakkelijk in te brengen en gelijktijdig uitermate geschikt voor het trainen van je bekkenbodemspieren. De vaginale balletjes van Feelz Toys zijn voorzien van een staartje waarmee je de balletjes eenvoudig weer kunt verwijderen.
De balletjes zijn heel eenvoudig te reinigen met wat lauw water en milde zeep. Bij gebruik van deze vaginale balletjes in combinatie met een glijmddel kies dan altijd voor een glijmiddel op waterbasis en niet voor een glijmiddel op siliconebasis.
Direct uit voorraad leverbaar.

Extra informatie

Manufacturer Nee
Bijzonderheden Nee