De beste vibrators

Een vibrator is een fantastisch hulpmiddel om een orgasme op te wekken en het kan ook een geweldig aanvulling zijn bij het vrijen met uw partner. Als je eenmaal besloten hebt om een vibrator aan te schaffen, is de volgende logische vraag die vrouwen zichzelf vaak stellen: "wat is nu de beste vibrator?". Het antwoord op deze vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden: dé beste vibrator bestaat eigenlijk niet. Dit is voor iedereen weer anders. Elk mens is uniek en niet iedereen vindt hetzelfde lekker. Sommige vrouwen vinden intense krachtige vibraties heerlijk, voor andere vrouwen mag het wel wat subtieler. Bij sommige vrouwen hoeft alleen het inwendige van de vagina gestimuleerd te worden, maar voor de meeste vrouwen geldt dat ook de clitoris gestimuleerd moet worden om een orgasme te krijgen. Het ene speeltje is natuurlijk wel populairder dan het andere speeltje. Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij ook een aantal reviews van vibrators voor u op een rijtje gezet, deze vindt u hier: product reviews. Het is wellicht ook handig om even bij soorten vibrators te kijken. Hier vind je een overzicht van de verschillende modellen en aandachtspunten voor het kopen van een vibrator.

Kwaliteit

Als we één advies mochten meegeven, dan is dat: investeer in kwaliteit. Goedkoop is vaak duurkoop. De vibrators in het duurdere segment zijn vaak van betere kwaliteit. Ze zijn bijvoorbeeld stiller en krachtiger dan de goedkopere en hebben meer vibratiestanden zodat ze precies aan uw wensen kunnen voldoen. Helaas zijn er ook veel goedkope speeltjes op de markt gebracht die bestaan uit giftige stoffen. Deze stoffen zijn niet goed voor je gezondheid. Uiteraard zijn alle vibrators op onze website veilig en je krijgt bovendien een jarenlange garantie op je speeltje.

Stille vibrator

Een goede vibrator is ook een stille vibrator. Je hoeft je geen zorgen te maken over de buren en je kunt zo volledig concentreren op je hoogtepunt en genieten van je orgasme. De Lelo Siri en de Lelo Gigi zijn enkele voorbeelden van stimulators die fluisterstil zijn.

Design

De afgelopen jaren zijn er op dit gebied gelukkig grote sprongen gemaakt. Tegenwoordig zijn vibrators ook prachtig om te zien. Ze hebben een modern design en zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren. Een vibrator hoeft dus echt geen lelijke huidkleurige staaf te zijn met een ordinaire, goedkope uitstraling.