We-Vibe

De We-Vibe vibrator is wereldwijd de meest populaire vibrator voor koppels. Sinds de lancering is de We-Vibe vibrator al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Nog niet eerder is er een sexspeeltje ontworpen dat zo geschikt is om zowel alleen als samen tijdens de seks met je partner van te genieten.

Wat maakt de We-Vibe zo speciaal?

De We-Vibe beschikt over twee vibrerende pads die tegelijkertijd de g-spot als de clitoris stimuleren. Dankzij de krachtige trillingen en pulsen resoneert jouw hele bekken wat ook wel “Harmonic Throbbing” wordt genoemd. Dit geeft een heel fijn gevoel. Niet alleen de G-spot en clitoris worden gestimuleerd, als jouw partner gelijktijdig bij jou naar binnenkomt, dan geniet ook hij van de geweldige vibraties van de We-Vibe. De We-Vibe heeft twee vibrerende uiteinden en beschikt over een flexibele verbinding die er voor zorgt dat de We-Vibe perfect op zijn plaats blijft. De We-Vibe vibrator is voldoende flexibel en slank gemaakt om ook op zijn plaats te blijven als de penis mee naar binnen schuift.

Hoogwaardige materialen

De We-Vibe is gemaakt van lichaamsveilig en milieuvriendelijke silicone. Hij is ingekapseld in lood-vrij, ftalaat-vrij, 100% medische kwaliteit siliconen platina en vervaardigd volgens de strenge gezondheids-en veiligheid eisen die gelden voor consumentenproducten. De We-Vibe is een veilig, hoogwaardig en eco-vriendelijk seksspeeltjes voor koppels.

Hoe moet je de We-Vibe gebruiken?

Het plaatje hieronder geeft aan op welke manier je samen met je partner de We-Vibe 2 vibrator kunt gebruiken.

 We-vibe 2 vibrator gebruikstekening

 

 We-Vibe specificaties

 -zachte, flexibele, comfortabele silicone materialen
- lichaam veilig en milieuvriendelijk
- Krachtige vibe, fluisterstil
- Oplaadbare batterij
- 2 uur werkend op een enkele lading
- 2 maand standby tijd
- Gebruik in combinatie met glijmiddel op waterbasis
- Waterbestendig
- Gemakkelijk te reinigen met water en zeep
- Enkele drukknopbediening
- Negen spannende vibratiemodi
- Compact en discreet
- Maten 80 x 28 x 18 mm

We-Vibe instructie video

Lees hier de review van de We-Vibe 2 vibrator. Bekijk de review.