Jimmyjane Form2 vibrator review

Jimmyjane liet zich bij de ontwikkeling van de Form2 vibrator inspireren door een Japanse klassieker. Deze Jimmyjane Form 2 vibrator is alleen al vanwege zijn bijzondere vormgeving uniek. De Jimmyjane Form2 vibrator is de eerste in een hele serie oplaadbare waterproof vibrators ontworpen door Jimmyjane oprichter Ethan Imboden en ontwerper Yves Behar

In elk van de twee uiteinden van de vibrator, het lijken wel oortjes, vind je een motor die je zowel afzonderlijk als gelijktijdig kunt laten werken en dat allemaal eenvoudig te bedienen met een drukknop. Start je beide motoren tegelijk dan krijg je een erotische kakofonie van geluiden het lijkt wel alsof er een klein straatfestival gaande is op je vibrator. De bijzondere vormgeving van deze Form 2 vibrator zorgt ervoor dat je op heel veel verschillende manieren kunt genieten van de vibraties.

 

Wel is het zo dat deze Form2 vibrator voornamelijk geschikt is voor externe stimulatie en niet zozeer om te penetreren. Het grote voordeel van deze Jimmyjane vibrator is dat je dankzij de twee krachtige motoren kunt kiezen uit veel variabele snelheden en trillingsvarianten. Aan de voorzijde van de vibrator vind je een drukknopsysteem waarmee je eenvoudig kunt kiezen uit 3 snelheden en ook nog eens vier trillingsvarianten.

 Natuurlijk is ook deze hypermoderne vibrator volledig waterdicht, gemaakt van lichaamsveilige siliconen en latex vrij. Deze High-end vibrator is wel wat duurder dan een gemiddeld “gewone” vibrator maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Zoals bijvoorbeeld het oplaadsysteem dat er voor zorgt dat je de batterij slechts twee uur hoeft op te laden, daarna kun je de vibrator 7 uur onbeperkt gebruiken al zal dat denk ik in de praktijk niet echt voorkomen.

Ook handig is dat je de vibrator kunt vergrendelen in de uit-stand zodat je jouw sexspeeltje veilig mee op reis kunt nemen zonder op een ongewenst moment verrast te worden met een trillende vibrator. Als je de Form 2 vibrator gebruikt dan krijg je een soort van gefladder. Elke uiteinde is flexibel en beweegt wanneer er druk wordt uitgeoefend

Als je een nadelig punt over deze fantastische vibrator wilt noemen dan is dat de prijs. Maar daar staat tegenover dat je wel een hele bijzonder effectieve vibrator hebt die is gemaakt van de beste kwaliteit materialen. En elke goede waar heeft zijn prijs. Deze fantastische vibrator is hier te koop. Jouw bestelling wordt altijd discreet thuisbezorgd en je betaalt bij ons geen verzendkosten dus dat scheelt weer ruim 6 euro.

 

Hieronder vind je een korte video met informatie over de Jimmyjane form2 vibrator