Jimmyjane Form6 vibrator review

Jimmyjane is een eco-vriendelijke sextoy developer uit California. Jimmyjane specialiseert zich in speeltjes die echt waterdicht zijn en je dus prima in bad of onder de douche kunt gebruiken. Deze oplaadbare vibrators waarvan de Jimmyjane Form6 vibrator een goed voorbeeld is zijn niet de goedkoopste vibrators. Kwaliteit heeft zijn prijs.

Ik was natuurlijk benieuwd of deze form 6 vibrator zijn geld waard was in vergelijking met de goedkope speeltjes. Nadat ik de vibrator via de webwinkel had besteld werd ik bij het openmaken van de doos al aangenaam verrast door de mooie luxe verpakking. Naast natuurlijk de vibrator zit er een oplader adapter bij en het geheel ziet er als ik dat zo mag zeggen “smaakvol”  uit.

De gebruiksaanwijzing is zeer gedetailleerd dus die heb ik eerst maar eens snel doorgenomen. Nu hier is de uitsmijter: de Form 6 heeft een motor in elk uiteinde en als de batterijen helemaal opgeladen zijn dan moet je deze vibrator tot wel 8 uur achter elkaar kunnen gebruiken. Verder lees ik dat de Jimmyjane form6 vibrator is gemaakt van lichtaamsveilige silicone en medische kwaliteit metaal wat dat dan ook moge zijn.

De vorm van deze Form6 vind ik geweldig mooi hij voelt fluweelzacht aan en is gemakkelijk vast te houden. Je kunt de vibrator simpelweg reinigen met een vochtige doek en milde zeep. Wel eerst even laten opdrogen voordat je haar weer aan de lader zet.

De bediening van de knoppen is simpel. Je hebt zes modi dus voor elk wat wils. Ik heb heerlijk zitten experimenteren met de verschillende modi en vibratie niveaus. Zelfs in de hoogste stand blijft deze Form 6 vibrator verbazend stil.

Ik heb de vibrator aan beide kanten op mijn gevoelige plekjes en dat voelde elk op zijn eigen manier geweldig lekker. De Jimmyjane vibrator heeft een geweldige pasvorm zeker ook voor inwendig gebruik ik heb er echt van genoten. Je merkt gewoon dat deze form 6 met twee motoren enorm krachtige trillingen geeft. Ik gebruik de JimmyJane Form6 vibrator nu al weer een tijdje en ben er heel blij mee. Ik heb mijn sextoy wel gevonden.

Bestel hier bij Exclusive Secrets jouw eigen Jimmyjane Form 6 vibrator. Snelle en discrete levering en je betaalt geen verzendkosten dat scheelt toch mooi weer 6 euro.

Bekijk hier de informatie video van de Jimmyjane form6 vibrator