Lelo Gigi 2 vibrator review

Van de website van Lelo's: Gigi is een dedicated sexspeeltje voor de veeleisende G-spot kenner.  Maar liefst 8 voorgeprogrammeerde plezier modes en een nagenoeg stille vibrator motor levert diepe en levendige beleving op. De Lelo Gigi 2 zal je graag helpen bij het vinden van die ongrijpbare “G” spot.  

What You Get

Lelo Gigi 2 vibrator, zwarte opbergdoos, oplaadsnoer, satijnen reis etui, instructie boekje en 1-jaar garantie. De Lelo Gigi is een aantrekkelijke en discrete verschijning, het ziet er niet uit als een dom seks speeltje en dan maar iets duurder, op die luxe moet je jezelf trakteren.

De trillingen zijn behoorlijk intens, niet zo sterk als de Hitachi Magic Wand, maar  ik heb genoten van de grootte van de as, die was eigenlijk een beetje misleidend voor mij. Het  zag er aanvankelijk dun uit, maar bij penetratie was ik tevreden en voelde me voldaan. De top van de vibrator is een beetje dikker dan de rest van de as, ook een goede zaak, voor de g-spot. 

De Gigi is echt rustig, werkend met een laag zoemend geluid. Geen luide muziek, televisie of ander geluid is nodig om het geluid van deze vibrator te verdringen. Hij is echt superstil. Deze Gigi is gemaakt van medische kwaliteit siliconen, een van de veiligste materialen die je kunt gebruiken in je lichaam omdat het niet-poreus is waardoor het gemakkelijk kan worden gereinigd en ontsmet. Daarnaast kan je deze Gigi vibrator delen met partners, daarom is dit een goede swinger's sextoy. 

Veelzijdige vibrator

Deze Lelo Gigi vibrator is erg veelzijdig. Je hebt verschillende opties en ik hou van meer mogelijkheden. Ja, het is ontworpen en aangeprezen als een g-spot vibrator, maar je kunt het ook gebruiken voor extern plezier. Ik gebruik de vibe ook verticaal met zijn platte top tegen mijn clitoris, geweldig.

Net als de Nea, biedt de Gigi een scala aan stimulatie modes naast de constante trillingen. Deze variëteit ergert mij meestal, maar Lelo heeft het goed voor elkaar. Je hebt de keuze uit verschillende trilstanden maar de Gigi is ontworpen op een dergelijke manier dat je niet per ongeluk op die extra instellingen struikelt op het verkeerde moment, zoals het cruciale punt van je orgasme. Voor deze extra functies, moet je op een andere knop drukken om ze te activeren, een die niet wordt gebruikt voor de intensivering van de constante vibratie-instelling. I absolutely love dit en dat alleen al maakt de Gigi vibrator zijn prijs waard. Ik heb veel tijd doorgebracht met vibrators die deze extra functies ook hebben. Maar al te vaak struikelde ik over deze extra functies juist wanneer ik intense vibraties wilde om me over de rand te krijgen.

Ik hou van de Gigi. Het biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden om jezelf te plezieren en met een beetje creativiteit, heb je nog meer varianten. Ik vind de Gigi mooi, discreet en echt erg rustig. Je hebt een sexspeeltje in huis om te gebruiken zonder dat anderen in huis het zullen horen, en een rustige speeltje tijdens de seks met een partner. De Lelo Gigi vibrator is krachtig en is ontworpen om daadwerkelijk de g-spot te stimuleren. Het heeft een verscheidenheid aan instellingen samen met een beveiliging die zorgt dat je niet struikelt over een stimulatie instelling juist op het moment dat je dicht bij een orgasme bent. Dat is mijn favoriete onderdeel.

Hij is oplaadbaar, dus je hoeft niet te prutsen met batterijen en snoeren en het is een intelligent sexspeeltje dat je vertelt wanneer het moet worden opgeladen en wanneer het weer volledig is opgeladen.

Je koopt deze Lelo Gigi vibrator hier in de Lelo winkel of bij Exclusive Secrets. Gratis en discrete bezorging.

Hier vind je een duidelijke instructie video over de Lelo Gigi vibrator.