Lelo Iris vibrator review

Lelo Iris roze sfeerfoto lelo Iris Paars

 

Vanaf het eerste moment dat je deze Lelo Iris vibrator thuis krijgt bezorgd en uitpakt zie je dat Lelo veel zorg aan haar producten besteedt. Zelfs de verpakking heeft een premium uitstraling en geeft je direct het gevoel dat je een kwaliteitsproduct in huis hebt gehaald. Als je de doos opent dan glimt de mooie Lelo Iris je vanuit de doos toe. In de doos vind je ook de lader en accessoires keurig gerangschikt bij elkaar. Je ontvangt de Lelo vibrator met een aparte oplader een mooie satijnen opbergzakje en als je de garantie kaart invult ontvang je ook nog 1 jaar garantie. En alles zit verpakt in een mooie luxe opbergbox. Zoals gezegd de eerste indruk is fantastisch maar het gaat natuurlijk om de vibrator zelf en niet direct om de verpakking.

Het is verstandig de Lelo Iris vibrator eerst maar eens op te laden met behulp van de lader en de ingbouwde batterij. Je kunt zien wanneer de Iris wordt geladen rondom de controleknop zie je witte licht impulsen oplichten. Zodra de Lelo vibrator is opgeladen gaat het lampje continu branden en weet je dat hij klaar is voor gebruik. Eenmaal opgeladen moet de Lelo Iris vier uur achtereen werken maar dat heb ik zelf nog nooit uitgetest. De vibrator voelt aan zoals hij eruit ziet en dat is heerlijk solide.

De Controle pad is heel handig maar het is wel verstandig om vooraf even de handleiding erbij te pakken en even met de verschillende standen te oefenen. Hieronder heb ik de belangrijkste instellingen even uitgewerkt:


1. Druk op de + kwadrant van de wijzerplaat om de Iris te starten. Door op de + kwadrant continu te blijven drukken kun je de voor jou prettigste vibratiestand kiezen.

2. Wil je de intensiteit van de trillingen van de Lelo Iris vibrator verlagen dan druk je op de - kwadrant ook nu weer tot je de voor prettigste stand hebt bereikt.

3. Je schakelt de vibrator uit door duidelijk op het midden van de knop te drukken.

Eigenlijk is het heel eenvoudig met de + / - toetsen op de linker-en rechterkant verhoog je de trillingen van de vibrator en met de up / down knoppen aan de boven-en onderkant kun je de verschillende vibratie varianten veranderen. Zo is er voor elk wel een voorkeursvariant te vinden. Deze Lelo Iris vibrator is werkelijk fluisterstil, maar verrast je tegelijkertijd met krachtige, intense trillingen van beide, of een van beide, de motoren. De Lelo Iris heeft een aparte motor in de kroon en in de tip. Ik raad je aan eerst eens goed te spelen met de verschillende trillingssnelheden en vibratie varianten om de voor jou prettigste eruit te kiezen. Dit zijn de verschillende vibratievarianten

1. Alleen de Tip motor

2. Alleen de Crown motor

3. Beide motoren met korte pulsen

4. Beide motoren met lange pulsen

5. Beide motoren continue

Nu aan het werk.

De eerste keer gebruikte ik Iris terwijl ik op mijn rug lag. Met behulp van wat glijmiddel bracht ik de Lelo Iris in. Haar vorm voelde in eerste instantie een beetje vreemd. Misschien is het vanwege mijn kleine omvang? De bijzondere vorm, eigenlijk een soort van kroon en haar kromming werken echter wonderwel fijn bij het stimuleren van de G-spot, het beoogde doel van dit sexspeeltje. Ik was meteen wow'ed door de verschillende vibraties en intensiteit. Na het spelen met de verschillende instellingen, vond ik de variant met de constante trillingen met behulp van beide motoren het fijnste. Ik moet niet teveel met dit sexspeeltje draaien dat voelt bij mij in ieder geval ongemakkelijk. Nogmaals, ik denk dat het komt door mijn maat. Helaas krijg ik met Iris in deze positie niet een orgasme. Ik denk niet dat dat komt door de Iris. Ik ben niet iemand die makkelijk een vaginaal orgasme krijgt, bij mij gaat dat door stimulatie van de clitoris. De Lelo Iris is niet uitgerust als een rabbit of tarzan vibrator om stimulatie van de clitoris te bieden terwijl hij ingebracht is.

Echter, als ik de Lelo Iris op mijn clitoris leg met haar sterke trillingen dan krijg ik wel een heerlijk orgasme.

 Mijn Conclusie:

 Ik vind deze Lelo Iris vibrator een heerlijk en fantastisch sexspeeltje!  De twee motoren en verschillende trillingen zijn verbluffend.