Review Lelo Luna vaginale balletjes

Ik was direct verliefd om deze Lelo Luna love balletjes. Ik zag ze voor het eerst in een online erotiek winkel. Wat ik zo leuk vond was dat je deze vaginale balletjes niet alleen kunt gebruiken als een heerlijk spannend sexspeeltje maar dat je ook nog eens je bekkenbodem spieren er mee kunt trainen. Op internet las ik dat je met goed getrainde bekkenbodemspieren veel heftiger orgasmes kunt krijgen. En wie wil dat nou niet!

Deze Lelo luna love balls zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en siliconen. Vanzelfsprekend is het materiaal hypoallergeen en ftalaten vrij. Heb ook dat maar eens op het internet opgezocht want het klonk wel goed maar wat heb ik daar eigenlijk aan. Het betekent dat deze balletjes vrij zijn van weekmakers. Een stof die je beter niet in je lichaam kunt hebben. Dat zat dus wel snor met deze Lelo balletjes.

De Lelo balletjes, je krijgt er vier in de kleuren baby blauw en zacht roze, kun je in een zachte kunststof silicone houder plaatsen. Die houder heeft weer een koordje en dat maakt het weer eenvoudig om de balletjes uit je vagina te trekken.

De balletjes zijn verschillend van gewicht twee zijn wat zwaarder dan de andere en in de balletjes zit een soort van gewichtje die trillingen geven als je de balletjes beweegt. Deze Lelo Luna balletjes zien er dus eigenlijk gewoon uit als een paar grote knikkers die verschillend van gewicht zijn. De balletjes plaats je gemakkelijk in de zachte houder.

Je brengt de balletjes gemakkelijk in, ik vind het zelf prettig om ze even in te smeren met een glijmiddel. Een keer ingebracht geven de Lelo balletjes heerlijke trillingen bij elke beweging. Ook is het heerlijk om ze langzaam in en uit je vagina te halen. Wat ik ook heel prettig vind is om de balletjes in te houden tijdens het vrijen met mijn partner. Dat geeft wel een heel sensationeel gevoel.

Zoals ik al zei deze Lelo balletjes zijn niet alleen geweldig als sexspeeltje maar je kunt ook nog eens je bekkenbodemspieren er mee trainen. Gewoon inbrengen en dan je vaginaspieren aanspannen en ontspannen. Ik vind de balletjes gemakkelijk schoon te maken je haalt ze gewoon uit de houder en reinigt de balletjes met lauw water en een zachte zeep.

Zoek je nog een geweldig leuk en spannend sexspeeltje, ook om samen van te genieten, en trainer van je bekkenbodemspieren dan koop je zeker deze Lelo Luna balletjes.

Je koopt dit geweldig leuke spannende sexspeeltje hier bij Exclusive Secrets of in de Lelo winkel