Review Lelo Tiani 3 vibrator

Hier vind je alle informatie over de Lelo Tiani 3 vibrator inclusief een kort informatie filmpje. Deze schitterende luxe en stijlvolle Lelo Tiani duo vibrator is ook te zien in het BNN programma Spuiten en Slikken. 

Er is al veel op de markt van vibrerende slipjes tot vibrators met draadloze afstandsbedieningen. Wat vooral opvalt is dat ze vaak van slechte kwaliteit zijn, of niet doen wat je eigenlijk mag verwachten. En dan die afstandsbediening ook zo iets vaak zie je dat ze ingewikkeld werken en als die afstandsbediening een keer onder controle is dan blijken de vibraties van de vibrator juist weer “net niet” krachtig genoeg. 

Lelo, het Zweedse merk dat luxe en stijlvolle kwaliteits vibrators produceert, wil met de Lelo Tiani vibrator laten zien, en voelen natuurlijk, hoe het ook kan. Ze heeft daarom haar luxe en high tech Sense Motion Insigna Lijn ontwikkeld. De afstandsbediening van de vibrators uit deze collectie kun je heel simpel bedienen door ze te kantelen naar links of naar rechts. Het grappige is dat de afstandsbediening ook trillingen geeft zodat je precies voelt wat de vibrator doet wel erg handig natuurlijk. Die handige afstandsbediening heeft 3 modi die beginnen met minder krachtige trillingen als je de afstandsbediening ongeveer horizontaal houdt. Hou je de vibrator verticaal dan worden de trillingen van de Tiani vibrator maximaal. En dan zit er nog een knopje in het midden als je deze inschakelt en je gaat vervolgens als heftig met de SenseMotion afstandsbediening zwaaien of schudden dan nemen de trillingen nog sterker toe. Los van het feit dat de trillingen dan niet zo subtiel zijn te regelen is het natuurlijk niet handig als je met je vriendin in een restaurant zit of andere openbare plek bent. Discreet zwaaien en schudden zit er dan niet in. Dan moet je maar gewoon gebruik maken van de andere instellingen.

Want dat is natuurlijk wel hele mooie en spannende optie van deze lelo Tiani vibrator. Je partner kan hem gewoon overal ook solo dragen en jij bedient met de afstandsbediening de vibrator. Met een beetje fantasie kun je samen genieten van hele spannende spelletjes!

De derde instellingsmodus werkt simpelweg met de + en – knoppen. In dat geval trilt de afstandsbediening zelf niet maar knippert een klein ledje en dat is ook wel weer handig in sommige situaties, omdat die afstandsbediening soms meer geluid maakt dan de vibrator.

De afstandsbediening werkt nog tot een behoorlijke afstand. Terwijl mijn man de Tiani in zijn hand hield ben ik door het huis gelopen en terwijl ik in andere kamers was kon ik nog steeds met de afstandsbediening deze Lelo Tiani vibrator bedienen hij bleef het gewoon doen.

De vibrator zelf is oplaadbaar maar de afstandsbediening werkt met 2 kleinen AAA batterijen.

De Lelo Tiani (evenals de andere SenseMotion speelgoed, en Insignia lijn in het algemeen) is niet de goedkoopste vibrator die je kunt kopen. Voor dat hogere prijskaartje verwacht ik veel van een stuk speelgoed: ik verwacht dat het werkt zoals bedoeld en ik verwacht dat hij krachtige trillingen geeft en gemakkelijk te bedienen is. De trillingen van de Tiani lijken als je hem lichtjes in je hand houd eerst maar matig, maar worden steeds krachtiger. In vergelijking met de We-Vibe is de We-Vibe iets intenser. De Tiani zelf is iets kleiner dan de We-Vibe vibrator, maar het voordeel is dat je de Tiani met de afstandsbediening kunt regelen en de We-Vibe moet je met een knopje op de vibrator regelen. Wel is het zo dat de We-Vibe 3 nu ook met een afstandsbediening te regelen. De Silicone delen van de Lelo Tiani zijn zoals altijd bij Lelo voorzien van een matte afwerking/finis en voelt zijdezacht aan. Het gedeelte dat tegen je clit zit geeft de trillingen en het andere deel dat je inwendig draagt trilt niet, maar zorgt er wel voor dat de Lelo Tiani goed op zijn plaats blijft zitten. De Tiani is niet overdreven groot zodat er inwendig nog voldoende plaats is om te vrijen.

Hier vind je een kort informatie filmpje die een goed beeld geeft van de schitterende Lelo Tiani vibrator.