Rosebuds

De Rosebuds van meesterontwerper Julian Snelling zijn meer dan alleen een butt plug, het zijn prachtige en stijlvolle erotische sieraden die uw seksueel genot stimuleren intensiveren.

De Rosebuds worden gedragen door mannen en vrouwen en zorgen voor veel seksueel genot. Of u ze nu draagt gedurende de dag of alleen als speeltje bij het liefdesspel, de ervaring is ongekend. De Rosebud is onzichtbaar onder uw kleding te dragen. Draag dit anale sieraad bij het sporten bijvoorbeeld bij het fietsen of bij het joggen, een blokje om wordt een erotisch feest. Of draag het sieraad een paar uur voor u intiem bent en uw voorspel is begonnen.

De P-Spot

De anale zone is een krachtige erogene zone bij zowel mannen als vrouwen. Bij mannen schenkt dit sieraad extra genot, omdat het ook de prostaat stimuleert. Het stimuleren van de prostaat geeft meer erotisch genot dan bij alleen stimulatie en penetratie van de penis. Het versterkt de erectie en bij stevige prostaat massage leidt dit tot uitgebreidere ejaculaties. Door anale stimulatie belandt u gegarandeerd in de zevende hemel en zal voor een adembenemend hoogtepunt zorgen.

Gebruiksaanwijzing

- Gebruik wat glijmiddel om de butt plug voorzichtig in te brengen, bij voorkeur een glijmiddel speciaal voor anaal gebruik. Je kunt ook eerst een vinger gebruiken tot 3 cm diep om te wennen aan het gevoel. Het doet absoluut geen pijn.

- De butt plug kan misschien wat koud aanvoelen. Houd de Rosebod daarom eerst even onder een warme kraan indien gewenst.

- Nadat de Rosebud rustig is ingebracht, kun je misschien eerst even wennen aan het gevoel. Daarna kan de Rosebud zachtjes worden gedraaid of kun je het sieraad heen en weer bewegen. Tijdens het orgasme vinden veel gebruikers het prettig als de Rosebud is verwijderd.

- Voor beginners is het belangrijk dat u zich ontspant en veel glijmiddel gebruikt. Het uiteinde van de buttplug is de stopper, waardoor het sieraad weer veilig kan worden verwijderd en niet naar binnen schiet.

- Na afloop kunt u de Rosebud wassen met wat warm water en een beetje zeep. Gebruik een zachte handdoek om krassen te voorkomen.

Kwaliteit

De Rosebuds worden gemaakt van roestvrij staal en de tail buds bevatten naast rvs ook brons. De staart wordt gemaakt van echt paardenhaar. Of u de Rosebud nu gebruikt voor solo gebruik of samen, of u nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, met de butt pluggen van Julian Snelling investeert u in een kwalitatief hoogwaardig speeltje waar u jarenlang plezier van zult hebben.

 Kijk hier voor de complete collectie Rosebuds van meesterontwerper Julian Snelling.