Exclusive Secrets in de Media

Frederiek spot regelmatig nieuwe trends en prachtige producten. Zo was Frederiek de eerste die de unieke Bracli string met parels heeft geïntroduceerd. Op het gebied van de luxe erotiek, spotte Frederiek op de grootste lingeriebeurs van Europa de inmiddels vele malen bekroonde en bejubelde We-Vibe en introduceerde deze wederom als eerste in Nederland.

Regelmatig wordt er in de media over deze bijzondere producten van Exclusive Secrets geschreven en werkt Frederiek samen met de redacties van (online) lifestyle bladen zoals de Beau Monde, Grazia, Viva, Red, Goedele en Story. Hieronder vind je een collage van Exclusive Secrets in de Media, de nieuwste producten op het gebied van erotiek & lifestyle en opvallende news items over de merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen. 

Bracli The Original Pearl Thong in Grey's Anatomy!

Op maandagavond 7 januari 2014 om 20.30 uur zond Net5 aflevering 11 van seizoen 10 uit van de bekroonde en populaire serie Grey's Anatomy. Bekijk hieronder het fragment dat te zien was in deze aflevering:

 

Humoristische column van Marleen Janssen over sexspeeltjes in blad Linda

Deze leuke humoristische column van Marleen Janssen wil Frederiek graag met je delen. Laat jij ook wel eens je sexspeeltjes in de slaapkamer rondslingeren? Lees dan deze Column van Marleen Janssen uit het blad Linda en je bent gewaarschuwd.

Exclusive Secrets in Goodie Bag Danie Bles en in de Grazia

Danie Bles heeft voor haar clienten een fantastische VIP lunch georganiseerd. Onder de genodigden waren BN'rs zoals Estelle Gullit, Vivian Reijs en Leontien Borsato. Alle BN'rs ontvingen na afloop een Goodie Bag met daarin een selectie prachtige producten waaronder een Hanky Panky one sizer van Exclusive Secrets

 

goody bag grazia dany bles

 


Bracli string en body stocking in de media bij Flair, NU.nl en HLN.be

Bracli strings met parels zijn hot. Een echt succesnummer en in de media is onder meer al op NU.nl en in de Belgische Editie van Flair aandacht aan deze exclusieve strings en bodystockings besteed. Deze prachtige Bracli strings en bodys met parels bestel je hier bij Exclusive Secrets

 

   bracli string in modeblad flair

bracli string in nu.nl

 


Beau Monde over de luxe handboeien van Exclusive Secrets

De redactie van Beau Monde is enthousiast over de Webwinkel van Exclusive Secrets en de "items die het leven leuk maken"

 

 beaumonde met handboeien

 


 

Met de felicitaties van het Goedele Redactieteam

De redactie van Goedele enthousiast over het sexspeeltje van het jaar de We-Vibe 2 bij Exclusive Secrets.

 

 we-vibe in maandblad goedele 

 

 


 

 

Exclusive Secrets met exclusief telefoontasje van Vabella in de Goodie Bag van Grazia

Regelmatig werkt Exclusive Secrets samen met de redacties van de Lifestyle bladen. Deze keer met Grazia waarbij Exclusive Secrets een bijzonder luxe en exclusief IPhone telefoontasje, handgemaakt van de beste kwaliteit pythonleer van ontwerpster Vabella, beschikbaar heeft gesteld voor de goodiebag van Grazia.

 

 vabella tasje in goody bag grazia

 


 

Op de shopping pagina van het weekblad Story als eerste met de sieraden van DjiDji Italia

 

 

dji dji italia in weekblad story

 

 


 

Exclusive Secrets In de Viva met de lingerie van Honeydew

honeydew in de viva

  


 Shopping pagina weekblad Party over de lingerie van Exclusive Secrets zoals Nicole Richie als fan van Honeydew

 

 honeydew in party