Lelo Smart Wand Massager Vibrator Paars

€ 139,95

Short Description

Lelo Smart Wand Massager Vibrator Paars

NIEUW. Deze super krachtige vibrator is niet alleen waterdicht maar ook nog eens zeer effectief. Lees hieronder meer over deze wereldberoemde premium variant van de Magic Wand vibrator.

  • Discrete levering.
  • Gratis luxueuze kadoverpakking (ongeacht orderbedrag).
  • Gratis verzending vanaf € 75,-.
  • Vandaag besteld (vóór 16.00 uur), volgende werkdag in huis.
  • Item niet beschikbaar of twijfelt u over de juiste maat? Email ons: info@exclusivesecrets.nl.
  • Heeft u nog andere vragen? WhattsApp of bel naar +31 6 50228694. Wij helpen u graag!

Omschrijving

Details

Lelo Smart Wand Massager Vibrator Paars

NIEUW Lelo brengt haar eigen versie van de krachtige wereldberoemdes Magic Wand massager uit. Deze zeer krachtige en doeltreffende vibrator is wereldwijd populair. Dit type vibrator ook wel Magic wand genoemd is zeer populair geworden sinds sexuologen zoals de sexuologe Betty Dodson deze, door Hitachi geïntroduceerde, uiterst krachtige en doeltreffende vibrator gebruikte bij haar cursussen en trainingen op het gebied van de onwikkeling en zelfontdekking van de sexualiteit voor vrouwen.

Lelo introduceert deze premium variant van de Magic Wand een draadloze vibrator die prestaties en design naar een nog hoger niveau brengt. Deze Magic Wand vibrator is volledig waterdicht en oplaadbaar, daardoor kun je overal genieten van deze fantastische vibrator, of het nu in bad is of onder de douche, op reis of vakantie, de Lelo Magic Wand is altijd klaar voor gebruik.

Deze Lelo Smart Wand vibrator is niet alleen zeer krachtig en effectief maar ook nog eens verrassend stil. De door Lelo ontwikkelde Sense Touch technologie beschikt over een zeer innovatieve aanrakingssensor. Deze technologie zorgt er voor dat de vibraties in sterkte toenemen als je de Lelo Smart Wand tegen je lichaam houdt. De vibrator is wordt binnen 2 uur volledig opgeladen en kun je daarna 2 uur gebruiken. D

e toegepaste materialen zijn van een premium kwaliteit. Het zijdezachte FDA-goedgekeurde siliconen oppervlak straalt niet alleen kwaliteit uit maar voelt ook nog eens verfijnd aan op de huid. De grote flexibele kop zorgt dat de intense vibraties goed gedoseerd kunnen worden

Toegepaste Materialen:

FDA-goedgekeurde lichaamsveilige siliconen/ABS

Afwerking: mat/glans

Afmetingen: 220 x 58 x 42,5 mm

Gewicht: 155 g

Batterij: Li-Ion 500 mAh 3.7V

Opladen: 2 uur bij 5 V 500 mA

Gebruikerstijd: tot 2 uur Standby: tot 90 dagen

Frequentie: 120 Hz Max geluidsniveau:

50 dB Interface: 3-knops interface,

8 modes, tactiele reactie-functie

Koop hier nu deze fantastische krachtige vibrator en massager.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

MerkLELO
BijzonderhedenNee