Exclusive Secrets kent 5 mogelijkheden voor het afrekenen van jouw bestelling:

1. IDEAL       logo_ideal.gif    

iDEAL is tegenwoordig de standaard voor veilig, snel en gegarandeerd betalen via internet. Met iDEAL kun je jouw aankopen bij Exclusive Secrets gemakkelijk, veilig, efficiënt en direct via je eigen bank afrekenen. 

2. CREDIT CARD

Betaal eenvoudig veilig en snel met jouw creditcard. Bij Exclusive Secrets kun je betalen met Visa, eMaestro en Mastercard.

3. VOORUITBETALEN

Je maakt het totaalbedrag over naar:

ABN AMRO rekeningnummer  NL58 ABNA 056.68.15.621
t.n.v.: Exclusive Secrets
Omschrijving: Exclusive Secrets order nr. …(hier vul je jouw ordernummer in)

Let op: vergeet niet jouw Exclusive Secrets ordernummer te vermelden bij de betaling!

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling

Je kunt het totaalbedrag overmaken naar:
Exclusive Secrets
Stad: Hengelo
Land: Netherlands
IBAN:  NL 58 ABNA 0566815621
BIC/SWIFT: ABNANL2A Omschrijving: Exclusive Secrets order nr.  …(hier vul je jouw ordernummer in)
Let op: vergeet niet jouw Exclusive Secrets ordernummer te vermelden bij de betaling!

4. PAYPAL/CREDIT CARD
  
Je betaalt elektronisch en veilig via PayPal. Je betaalt met jouw eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden en alleen maar het e-mailadres van de ontvanger te kennen. In dit geval is dat info@exclusivesecrets.nl. Bij Credit Card betalingen hoeft je  geen account te hebben bij PayPal. Wil je meer weten over betalen via PayPal kijk dan op de website www.paypal.nl.

5. ZENDING ONDER REMBOURS

Naast de opties vooruitbetalen, betaling via iDeal en Paypal kun je bij Exclusive Secrets ook voor de optie zending onder  'Rembours' kiezen. Kies je voor de optie “zending onder rembours” dan betaal je contant bij aflevering aan de postbode. In de meeste gevallen zal TNT post jouw bestelling in de ochtend afleveren. Ben je niet thuis of heb je geen gepast geld als de postbode langskomt, dan ontvang je hiervan een bewijs in jouw brievenbus. Met dit bewijs (of legitimatie) kun je het pakket nog drie weken afhalen op het Postkantoor. Ook als je geen gepast geld hebt voor de postbode, bestaat de mogelijkheid om het pakket in het Postkantoor zowel contant als met jouw pin-pas af te rekenen. Maak je gebruik van de mogelijkheid voor zending onder rembours dan is Exclusive Secrets genoodzaakt € 7,50 extra aan betaalkosten in rekening te brengen. De totale verzendkosten komen bij zending onder rembours op € 12,95.