Bedenktijd

Je hebt een periode van 14 dagen na levering om zonder opgaaf van redenen kenbaar te maken dat u het product wil retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Tevens kunnen wij om hygiënische reden intieme producten en intiem te gebruiken producten waarvan de verpakking is geopend niet geruild of geretourneerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de Bracli parelstring, seksspeeltjes, seks hulpmiddelen, kousen en panty's. Verzegelde producten zoals dvd's, olie, glijmiddel, gels en balms kunnen ook niet geruild worden. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden verpakking in zo oorspronkelijk mogelijke staat retour gestuurd wordt. Het staat Exclusive Secrets vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

Wat te doen bij ruilen en retourneren.

Vooraf uw retour of ruiling graag aanmelden via info@exclusivesecrets.nl. Dit is niet verplicht, wel gewenst.

Als de producten niet aan jouw verwachtingen voldoen, mag jij ze, mits ongebruikt, in originele onbeschadigde verpakking en met alle labels eraan, ruilen of retourneren. 

Je kunt het standaard modelformulier voor retournering gebruiken, dit is niet verplicht, wel gewenst. Je kunt dit formulier hier vinden.

Gebruik je dit formulier niet, stuur dan wel een briefje mee met alle gegevens en de bestelgegevens. Je dient in de schriftelijke annulering in ieder geval de volledige naam en ordernummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens jouw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit een ander land dan Nederland (binnen de EU) dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Terugbetaling

Eventueel reeds betaalde bedragen (indien van toepassing inclusief verzendkosten) worden zo snel mogelijk, doch binnen maximaal 14 dagen aan je terugbetaald. De kosten voor retourzending komen wel voor jouw rekening.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Exclusive Secrets hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Adres voor retourzendingen:

Exclusive Secrets
Tulpstraat 13
7555 BS Hengelo (Overijssel)