Verzending

Exclusive Secrets levert zéér discreet in een onopvallende verpakking. Het pakket verraadt niets, de afzender is nietszeggend. Zelfs de bezorger weet niet wat er in het pakket zit…dat blijft ons geheim! Als het pakketje verzonden is mailen wij u het track and trace nummer, zodat u op de hoogte bent van de status van de bestelling en u kunt zien hoe laat de bestelling ongeveer bezorgd zal gaan worden.

Verzendkosten

Vanaf € 50,- worden alle bestellingen binnen Nederland gratis thuis bezorgd. Voor bestellingen tot € 50,-  betaal je binnen Nederland slechts  € 4,95 verzendkosten. Bestel je voor € 150,- of meer dan betaal je bij Exclusive Secrets ook voor leveringen buiten Nederland helemaal geen verzendkosten. De verzendkosten zijn inclusief BTW. Je bestelt altijd veilig bij Exclusive Secrets, de verzending van jouw bestelling komt namelijk volledig voor risico van Exclusive Secrets.

Levertijd

Exclusive Secrets besteedt veel zorg aan jouw bestelling en streeft ernaar elke bestelling binnen 1 werkdag te laten bezorgen. Als u voor 15.00 uur bestelt, dan is het pakket de volgende werkdag al bij u in huis, mits alle producten op voorraad zijn. Dit is overigens ook afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode. Kiest u voor de optie "vooruit betalen", dan zullen wij het pakketje gelijk versturen zodra het aankoopbedrag binnen is gekomen op onze rekening. In uitzonderlijke gevallen kan de levertijd langer bedragen dan 1 werkdag, in dat geval zullen wij contact met u opnemen.

Levertijd  en verzendkosten buiten Nederland

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3 - 5 werkdagen geleverd. De verzendkosten voor levering buiten Nederland maar binnen de Europese Unie bedraagt € 9,95. De verzendkosten voor leveringen buiten de Europese Unie bedraagt € 14,95. Bestel je voor € 150,- of meer dan betaal je bij Exclusive Secrets helemaal geen verzendkosten.

Bestelling zelf halen.

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk jouw bestelling zelf af te halen.