Meer Views

Je Joue Ami Paars

€ 59,00

  • Discrete levering.
  • Gratis luxueuze kadoverpakking (ongeacht orderbedrag).
  • Gratis verzending vanaf € 75,-.
  • Vandaag besteld (vóór 16.00 uur), volgende werkdag in huis.
  • Item niet beschikbaar of twijfelt u over de juiste maat? Email ons: info@exclusivesecrets.nl.
  • Heeft u nog andere vragen? WhattsApp of bel naar +31 6 50228694. Wij helpen u graag!

Omschrijving

Details

Set van drie vaginaballetjes

De luxe Je Joue Ami paars zijn de beste vaginaballetjes! Met deze opwindende set van drie vaginaballetjes kun je blijven variëren. Ami 1 is een groot en niet al te zwaar balletje, Ami 2 is een dubbele bal en Ami 3 is een kleine zware duo-bal voor gevorderden. Elk soort heeft unieke stimulatie- en draageigenschappen. Spannend en uitdagend! Deze set is mooi en stijlvol verpakt en wordt geleverd met een luxe opbergdoosje.

Voordelen

Door het trainen van je intieme spieren kun je sneller en een intenser orgasme krijgen, het herstel van intieme spieren na een zwangerschap is sneller en intieme overgangsklachten worden minder. De balletjes zorgen bovendien voor meer bewustwording van je vrouwelijke seksualiteit.

Tips voor gebruik

Vaginaballetjes glijden makkelijk in je vagina met behulp van een beetje glijmiddel. Geef jezelf de tijd om aan de balletjes te wennen. Afhankelijk van hoe het aanvoelt kunnen de balletjes een paar minuten of enkele uren gedragen worden. Wij adviseren om de gebruiksduur geleidelijk op te voeren. Voor optimale spierversterking van je vagina- en bekkenbodemspieren moeten de balletjes regelmatig worden gedragen.

Overige specificaties

Materiaal siliconen, ABS hardplastic Weekmakervrij en niet poreus Formaat en gewicht Ami 1: 3cm - Ø 3,6cm 47 gram Formaat en gewicht Ami 2: 8cm - Ø 3,2cm 78 gram Formaat en gewicht Ami 3: 7cm - Ø 2,8cm 106 gram 100% waterdicht

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

MerkJe Joue
BijzonderhedenNee